ΝαύπλιοΚοσμοπολίτικο και αριστοκρατικό, το Ναύπλιο αποτελεί must προορισμό για διακοπές όλη τη διάρκεια του έτους.

«Πού μπορείτε να αποδράσετε για Σαββατοκύριακο;», «Κοντινοί προορισμοί για τις γιορτές του Πάσχα ή των Χριστουγέννων», «Οικονομικοί προορισμοί για μια καλοκαιρινή απόδραση», «Κοντινοί προορισμοί για ημερήσιες εκδρομές», «Οικονομικοί προορισμοί για διακοπές». Σε κάθε μία από αυτές τις λίστες με προτάσεις για γρήγορες, εύκολες και όμορφες αποδράσεις θα βρεις σίγουρα το Ναύπλιο, τη γραφική πόλη της Αργολίδος που όλοι έχουμε επισκεφτεί τουλάχιστον μία φορά στη ζωή μας- αν όχι, με κάθε αφορμή! 

Απέχει μόλις 1,5 με 2 ώρες από την Αθήνα και αυτό, κατ’ αρχάς, το καθιστά ιδανικό προορισμό για μονοήμερες εκδρομές, Σαββατοκύριακα, αλλά και τριήμερα. Μπορεί, επίσης, να εξυπηρετήσει ταξιδιώτες σ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου είτε με αφορμή τα Χριστούγεννα είτε το Πάσχα ή τις Απόκριες, χωρίς, βεβαίως, να ξεχνάμε τις διακοπές του καλοκαιριού, καθώς μάλιστα σε μικρή απόσταση βρίσκει κανείς πανέμορφες παραλίες (όπως Καραθώνας, Ψιλή Άμμος, Αρβανιτιά, Κυβέρι κ.ά.). Σε 8χλμ, βεβαίως, από την πόλη βρίσκεται και η παραλία Τολό, ένας ιδιαίτερα δημοφιλής καλοκαιρινός προορισμός. 

Από το Ναύπλιο μπορείτε, επίσης, να απολαύσετε μονοήμερες κρουαζιέρες στις κοντινές Σπέτσες και Ύδρα, αλλά να οργανώσετε και μονοήμερες εκδρομές σε Επίδαυρο και Μυκήνες.